ARDA-MT | Българска Фирма за Производство на Технически и Специални Манометри,Антикорозивни и Взривозащитни Манометри,Виброустойчиви манометри,Фреонови и амонячни манометри,Електроконтактни манометри
Преглеждане на профила: 1694 пъти

ARDA-MT
Българска Фирма за Производство на Технически и Специални Манометри,Антикорозивни и Взривозащитни Манометри,Виброустойчиви манометри,Фреонови и амонячни манометри,Електроконтактни манометри
Град:
Адрес:ул. "Богомил" 62
Телефон:+359 (0) 32 649 614 GSM: +359 (0) 889 777 767
Бранш:
e-mail: andreas(at)arda-mt.com
Сайт:http://www.arda-mt.com
Компания ”ARDA-MT” е водеща приборостроителна фирма в България за производство на технически и специални манометри, както и антикорозивни и взривозащитни манометри.

Основните принципи в дейността на компанията са индивидуален подход към всеки клиент, гъвкава ценова политика, своевременно и качественно изпълнение на задълженията си, бързо и точно изпълнение на заявките, високо ниво на професионализъм и компетентна техническа поддръжка.

Продуктова Гама:

-Общопромишлени манометри
-Виброустойчиви манометри
-реонови и амонячни манометри
-Фланцови манометри
-Манометри за ацетилен и кислород
-Електроконтактни манометри


Фирмата ни предлага поддръжка и ремонт на манометри в сервизната база на ул.“Михаил Такев” 37, Пловдив.

Манометрите се продават с/без извършена първоначална проверка – по желание на клиента. Фирмата предлага гаранционно обслужване, ремонт и последваща проверка след ремонта.

Осигуреният от нас гаранционен срок е 1 година, като всеки манометър разполага със сериен номер и дата на производство. Това ни дава възможност за своевременно извършване на текущ ремонт, настройка и проверка на продадените от нас манометри.

Фирмата разполага със специалисти с подходящо образование и квалификация и отлично оборудвана лаборатория за контрол и настройка на манометри.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...