www.ap-digital.eu
Клуб 35 | Българско Заведение Club 35
Преглеждане на профила: 2035 пъти

Клуб 35
Българско Заведение Club 35
Град:София (България)
Адрес:гр.София, Студентски Град, бл.35
Телефон:+359 (0) 884 900 016
Бранш:Ресторанти / Заведения
e-mail:club35bg(at)gmail.com
Сайт:http://club35.bg
Club 35 e модерно и предпочитано място за неформални и приятелски срещи, намиращо се в сърцето на Студентски град – ул. Йордан Йосифов N16, в непосредствена близост до студентски блок 35, откъдето носи и култовото си име. Клуб 35 е наложил се етикет за висок стандарт на обслужване от професионално обучен персонал. Напитките и изисканите ястия могат да удовлетворят и най-капризните клиентски вкусове. Ние създаваме преживяване у нашите клиенти, затова се стремим да отговорим на всички техни очаквания.
Club 35 предлага професионално организиране на частни и фирмени партита, коктейли и събития. Заведението се състои от закрита част с модерен и атрактивен дизайн, в която можете да потанцувате и да се забавлявате, красива лятна градина, декорирана с много зеленина и фонтан за горещите летни дни. Предпочитано място за по-големи компании, както и за провеждане на бизнес срещи и рождени дни са беседките, намиращи се в градината. Напълно уединени, клиентите получават персонално обслужване, далеч от любопитните погледи. Беседките функционират и през зимата, създавайки у клиентите усещане за домашен уют и атмосфера.

Клубът разполага с висококачествена осветителна и озвучителна техника, богато зареден бар, набор от професионални DJ-и и разнообразна програма, изцяло подчинена на най-актуалните музикални вкусове.
Заведението разполага с екип от професионалисти, които предлагат индивидуален подход към вашите изисквания и специално отношение към вашия повод.

Ако искате да сте винаги млади, модерни и атрактивни, заповядайте в клуб 35!
Ако искате да мотивирате персонала на вашата организация, като им подарите незабравимо фирмено, коледно или новогодишно преживяване – не се колебайте, ние ще организираме всичко, вместо вас и служителите дълго ще помнят купона!
Ако искате просто да се видите с близки приятели на чаша питие, ние ще направим така, че тази среща да се помни дълго.
Клуб 35 – Модерно е!
Начало | Промоции | Реклама | VIP Условия | Общи условия | Контакти
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...