www.eventbg.com
Колор Глаз | Българска Фирма за Произеодство на  Стъкларски изделия, стъкло, закаляване, фюзинг и слъмпинг, топене на стъкло, печат върху стъкло, душ кабини, стъклени плотове и рафтове, стъклени врати
Преглеждане на профила: 1303 пъти

Колор Глаз
Българска Фирма за Произеодство на Стъкларски изделия, стъкло, закаляване, фюзинг и слъмпинг, топене на стъкло, печат върху стъкло, душ кабини, стъклени плотове и рафтове, стъклени врати
Град:София (България)
Адрес:гр. София 1619, кв. Княжево, ул. Люлински път 2А
Телефон:+359 (0) 886 839 556
Бранш:Производство
e-mail:office@colorglass.bg
Сайт:http://www.colorglass.bg
Колор Глаз е фирма с над 20-годишен опит в сферата на стъкларската промишленост и арт-дизайна. Следвайки модерните тенденции развихме стъкларско ателие и цех за изработка на стъклени уникати по поръчка, фасади и прегради с огънато стъкло, витражи, мебели от стъкло, душ кабини, стъклопакети, бронирано стъкло, както и декориране с матирана и цветна графика. Благодарение на дългогодишния ни опит, ние можем да Ви предложим консултация и изготвяне на проекти от художници, дизайнери, архитекти и инженери, запознати със спецификата и качествата на стъклото.

Колор Глаз е предпочитана фирма от много банки, заведения, вериги магазини, строителни фирми, както и частни клиенти, заради своята лоялност, внимание към детайла и цялостните решения, които предлага. С гордост можем да се похвалим, че не само сме едни от най-добрите в България, но имаме и много завършени обекти в страни като Германия, Франция, Австрия и др.

Като официален дистрибутор на ФАП и Баоли продукти за региона, Колор Глаз предлага пълен асортимент от бои, художествени материали и инструменти за обработка на стъкло, изработка на стъклени пана и витражи. Нашата база, както и изключителен набор от материали позволява да наемете пещи, да си закупите материали и да разчитате на съвет от наша страна, за да създадете свое собствено произведение на изкуството или бижу.
Начало | Промоции | Реклама | VIP Условия | Общи условия | Контакти
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...