DJ Zool | Български DJ Работи с Tech house,Deep house
Преглеждане на профила: 1367 пъти

DJ Zool
Български DJ Работи с Tech house,Deep house
Град:
Адрес:
Телефон:
Бранш:
e-mail:contact@elevate-entertainment.com
Сайт:www.facebook.com/djzool
АНТРАНИК.
По-известен с артистичния си псевдоним – Zool –
той е едно от откритията на новата история на българската клубна сцена.

Роден и израстнал във Варна, Антраник стартира с музиката именно там, организирайки частни партита с некомерсиална цел, на които свири заедно със свои приятели.
Нещата се развиват бързо, идеите му се разчуват и за него не остава нищо друго освен да търси все по-големи помещения за събитията си.

Не минава много време и в живота му се намесва Comics Club – домът на ъндърграунд културата в града за последните 13 години.
Именно там са и първите му професионални стъпки в ролята на диджей, като колаборирайки си с клуба, стартира серия партита, които се радват на изключителен интерес сред младите хора във Варна.
В последствие bumpy beat-овете и moving techy sound-а, както самия той обича да нарича стила си, не остават незабелязани, участията му зачестяват и получава покана за резидент диджей на Masai Club в Златни Пясъци.


От началото на 2008-ма, Антраник работи с Elevate, в партньорство, с които развива проекти, както свързани със собственото си израстване като артист, така и с развитието на клубната култура в България.

Името му е замесено в развитието на проекта SUNDAY, целящ да наложи нов стандарт на локалната сцена. Това му носи участия в събития като Elevate meets Remote Area на Totally Romantic Beach, редом до Boris Werner, Lauhaus и Julien Chaptal, Desolat инвазията в определеният за 19-ти най-добър клуб в света YALTA – София с Loco Dice и Guti. През последните години срещаме името на Zool в програмата на места като Culture Beat, Escape и Chervilo – София, Mania – Слънчев Бряг, румънските Kristal Glam Club и Zebra и др.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...