www.ap-digital.eu
Градински Партита | Българска Фирма за организация на градински партита, рожден ден, сватби, ергенски вечери, изпълнители с оборудване за цялостно планиране
Преглеждане на профила: 1198 пъти

Градински Партита
Българска Фирма за организация на градински партита, рожден ден, сватби, ергенски вечери, изпълнители с оборудване за цялостно планиране
Град:Варна (България)
Адрес:Варна
Телефон:
Бранш:Услуги
e-mail:
Сайт:www.поддръжка.org
Предлагаме пълно обслужване от елегантни вечери, готвене на място, коктейли за неограничен брой хора и барбекюта на открито, декорация, оборудване под наем. Ако имате повод за празнуване, ние можем да реализираме мечтите ви! За нас ще бъде чест да организираме Вашето лично или фирмено събитие!!

Като лични асистенти ние ще поемем отговорността за цялото планиране и организация преди, по време на и след събитието. Това означава, че Вие може да се отпуснете и да се концентрирате върху други неща. В зависимост от характера на Вашето събитие ние предлагаме удобни конферентни зали с модерна техника, предлагащи всички удобства и ресторанти подходящи за бизнес вечери.

Организация на сватбени тържества.Ние сме една от водещите фирми в пълната организация за вашия сватбен ден. Самата организация на подобно мероприятие изисква дълги години опит, мотивация, практика и обхватност на всички детайли за провеждането на голямото събитие. Разполагаме с всичко необходимо като знания и опит, за да направим сватбения ден един прекрасен и незабравим момент. Изготвяме цялостен организационен план за развитието на деня, възможната локация на тържеството, работим с най-добрите фотографи във сферата на сватбеното заснемане, имаме пълно оборудване за сватба, разполагаме с различни калъфи и панделки, воали и куп артикули за декорация на една голяма сватба.

Абитуриентските балове са неизменима част от нашата националност. Предлагаме градинска украса с коктейлни маси, кетъринг, готвене на място, шатри, озвучение и всичко необходимо за посрещането на гостите от абитурента!
Начало | Промоции | Реклама | VIP Условия | Общи условия | Контакти
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...