KORONA S.A | Гръцка фирма за производство на макаронени изделия
Преглеждане на профила: 2362 пъти

KORONA S.A
Гръцка фирма за производство на макаронени изделия
Град:
Адрес:
Телефон:
Бранш:
e-mail:info@korona.gr
Сайт:www.korona.gr
KORONA S.A е компания на дългогодишна традиция и опит в производството на тестени изделия, което гарантира високото качество на продуктите. Нейната история започва още през 1910, след втората световна война, тя вече е една от най-динамичните компании в пазара на тестени изделия.

Днес инсталациите са разположени в пристанище Пирея, първото пристанище на Гърция, и второто на Средиземно море. По този начин компанията има на разположение един бърз и евтин начин за дистрибуция на своите продукти.

От гледна точка на маркетинга, на КОРОНА SA разполага с добре организирана дистрибуторска мрежа, която обхваща цяла Гърция и други страни от Европа, Близкия Изток, Африка, както и Канада и Австралия.

Продуктите на фирмата са изработени от 100% грис от най-известната гръцки пшеница без никакви добавени консерванти или оцветители, което осигурява чистота и вкус на голямото разнообразие от 50 вида.

Качеството и вкуса на макаронени изделия KORONA, също се признава в "слепи тестове", от големите готвачи в международни хотели.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...