www.ap-digital.eu
МАРИБОР СТРОЙ ООД | Българска Фирма за Строителството, занимаваща се с изграждането на топлоизолационни системи, монтаж на гипсокартон, ВиК и отопление, полагане на замазки, шпакловки и мазилки.
Преглеждане на профила: 864 пъти

МАРИБОР СТРОЙ ООД
Българска Фирма за Строителството, занимаваща се с изграждането на топлоизолационни системи, монтаж на гипсокартон, ВиК и отопление, полагане на замазки, шпакловки и мазилки.
Град:София (България)
Адрес:София, 1700, ул.Георги Райчев 21
Телефон:+359 (0) 898 590 195
Бранш:Строителство
e-mail:mariborstroy@abv.bg
Сайт:http://fasadibg.com
“МАРИБОР - СТРОЙ” ЕООД е фирма с доказан дългогодишен опит в строителството, занимаваща се с изграждането на топлоизолационни системи, монтаж на гипсокартон, ВиК и отопление, полагане на замазки, шпакловки и мазилки.

Опитът в поставянето на изолация , който сме придобили през годините ни удостоверява предоставяне на най-високо качество на обслужване.

Нашите специалисти притежават сериозен опит в сферата на топлоизолациите, фасадните и вътрешни ремонти. Монтажът на всяка топлоизолационна система изисква правилен подбор на подходящите материали. Използваме различни технологии в зависимост от съответната ситуация и Вашите нужди.

Марибор Строй ЕООД разполага с висококвалифицирани специалисти и консултанти, готови да се справят с всеки възникнал строителен проблем и да предложат комплексно решение. Екипът ни ще обсъди заедно с Вас Вашата идея и ще Ви направи най – доброто предложение.
Начало | Промоции | Реклама | VIP Условия | Общи условия | Контакти
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...