МКИ ООД | Българска Фирма за Консултантски услуги, Разработване на технологии за производство на изделия от метал
Преглеждане на профила: 1664 пъти

МКИ ООД
Българска Фирма за Консултантски услуги, Разработване на технологии за производство на изделия от метал
Град:
Адрес:Бургаска област; база "МКИ" ООД
Телефон:+359 55 157 546; +359 889 302 301
Бранш:
e-mail:office@mki-bg.com
Сайт:www.mki-bg.com
"МКИ" ООД е създадена през 2007 г. с предмет на дейност: консултантски услуги, разработване на технологии за производство на изделия от метал; производство на всякакъв вид технадзорни съоръжения работещи при високи температури и налягания, нестандартно оборудване; доставка на изделия от метал предназначени за инсталации за вода, пара, газ, химически и други агресивни среди.
Инженерно техническият и работнически персонал на фирмата има над 20 години производствен стаж в областта на изработката и доставката на нестандартно оборудване, ремонт и възстановяване на части и апарати за химическата промишленост.
Нашите усилия са насочени към една по-гъвкава система на управление и високо качество, базирано на знания и натрупан опит. Целите и амбициите ни са да продължим да развиваме това от което разбираме и което умеем и в максимална степен да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти.

Изпълнявайки своята работа гарантираме възможно най кратки срокове и качество отговарящо на световните стандарти. За целта използваме само високо качествени материали, модерна техническа база и съвременни технологии за производство.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...