www.eventbg.com
М и С Ауто ЕООД | Българска Фирма за заваряване и спояване на цветни и черни метали
Преглеждане на профила: 1029 пъти

М и С Ауто ЕООД
Българска Фирма за заваряване и спояване на цветни и черни метали
Град:София (България)
Адрес:ул. Осогово 58
Телефон:+359 (0) 888 518 413
Бранш:Машиностроене
e-mail:info@zavariavane.com
Сайт:http://zavariavane.com
Фирма М и С Ауто ЕООД е създадена преди повече от 15г. от малък, но сплотен колектив. Основната ни цел е да работим целенасочено в областа на машиностроенето - в частност заваряване и спояване на цветни и черни метали.
Стремим се да задоволим растящите изисквания на нашите клиенти, като същевременно запазим традиционното си качество на работа. Ремонтната база е обурудвана с най-съвременна техника, отговаряща европеиските норми.

Като цяло можем да заварим почти всички метали и техните сплави - заваряване на алуминий, заваряване на чугун, заваряване с аргон, както и заваряване на мед, месинг, бронз, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка (заваряване на неръждаема стомана).

Разполагаме с напълно обзаведен авторемонтен център, където извършваме текущи ремонти, смяна масла и филтри, ремонт ходова част, стартери, алтернатори, смяна съединител, амортисьори, ултразвуково почистване на дюзи, колектори, турбини, егер клапани, помпи, спукан картер. Монтаж на парктроник, ксенонови фарове и мн. др.
Начало | Промоции | Реклама | VIP Условия | Общи условия | Контакти
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...