МЕГА ТЕСТ-БЪЛГАРИЯ ЕООД | Българска фирма за Производство и дистрибуцията на търговски, промишлени, технически, технологични, аналитични, кранови, платформени, за тръбен път, животински, взривозащитени, медицински, железопътни и автомобилни везни
Преглеждане на профила: 1398 пъти

МЕГА ТЕСТ-БЪЛГАРИЯ ЕООД
Българска фирма за Производство и дистрибуцията на търговски, промишлени, технически, технологични, аналитични, кранови, платформени, за тръбен път, животински, взривозащитени, медицински, железопътни и автомобилни везни
Град:
Адрес:кв. "Суха река", ул. "Митрополит Панарет" № 10
Телефон:+359 2 931 38 27; +359 895 616 190
Бранш:
e-mail:elektronni_vezni@mail.bg
Сайт:www.com-commerce.com
Фирма МЕГА ТЕСТ-БЪЛГАРИЯ ЕООД е дългогодишен лидер в производството и дистрибуцията на търговски, промишлени, технически, технологични, аналитични, кранови, платформени, за тръбен път, животински, взривозащитени, медицински, железопътни и автомобилни везни, официален дилър и сервиз на водещи фирми.

Фирмата се занимава и с проектирането и изработката на нестандартни теглоизмервателни уреди, дозиране и автоматизация на производства.
Изработваме и еталонни теглилки за контролни и сервизни нужди, всякакъв вид софтуер в сферата на теглоизмерването, дозирането и автоматизацията.
Имаме разработени различни видове контролери за всякакъв вид производства.

Нашите средства за теглоизмерване са сертифицирани от MDM CERTIFICARE - Румъния.

Разполагаме с много добре развита сервизна база и отлично подготвени сервизни специалисти за всички видове механични и електронни везни.

Преработваме механични автомобилни везни в електронни, както и механични дозиращи системи на бетонови възли и асфалтови бази.
Електронните везни са удачно средство за оптимизация на работния процес във всякакъв род дейности, а когато са комбинирани с необходимия за дадена дейност софтуерен продукт, се избягват всички възможности за недобросъвестна манипулация, което улеснява работата на фирмата - счетоводно и складово.
Занимаваме се и с изграждане и софтуерно обезпечаване на търговски обекти (POS-терминали).

Предлагаме Ви изключителни условия за изграждане на автомобилни везни от 6 до 18 метра и от 30 до 60 тона. Всичките ни модели автомобилни везни са одобрен тип за работа в Европейския съюз.
Фирмата предлага и всички видове тензометрични датчици.

Нашите софтуерни специалисти работят усилено повече от едно десетилетие за Вас.
Доверете се на нашия дългогодишен опит, свързан с отлично качество на продуктите, високо квалифицирани консултанти, сервизни специалисти, софтуеристи и конструктори. Нашите везни се характеризират с изключителна надеждност и работа в екстремни условия.

При възникване на каквито и да било въпроси от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с нас.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...