Мели-М ООД | Българска Фирма  Производител на Народни носии, Сценични и театрални, Исторически и балетни костюми, мажоретни облекла и ученически униформи
Преглеждане на профила: 1903 пъти

Мели-М ООД
Българска Фирма Производител на Народни носии, Сценични и театрални, Исторически и балетни костюми, мажоретни облекла и ученически униформи
Град:
Адрес:ул. Иван Арабаджията №3 маг. №2
Телефон:+359 32 940 578, +359 888 299 900
Бранш:
e-mail:meli_m@mail.ru
Сайт:www.nosii.com
Мели-М” ООД е лидер в България в сферата на дизайна и производството на фолклорни костюми, музикални инструменти и аксесоари. Професионалистите от "Мели-М" ООД са с доказан опит в създаването на народни носии, автентични и стилизирани, съобразени със специфичните регионални характеристики. Облеклата са изработени от високачествени материи и платове, гарантиращи комфорт и самочувствие.

Фирма "Мели-М" ООД е собственик на търговската марка Miss Match. Освен фолклорни костюми и аксесоари, Miss Match е марка и на ученически униформени облекла, рекламни и промотърски облекла, театрални костюми, костюми за мажоретки, аксесоари и ботуши за мажореткии, спортни стоки и артикули.

Дългогодишният опит на фирмата, съчетан с висок професионализъм , гарантира създаването на облекла, съобразени с актуалните модни тенденции от подходящи материи и изключително богата цветова гама.

Марката „Miss Match” е реализирала блестящо проектите на десетки училища и читалища в страната, а през последните няколко години е основен партньор на учебните заведения по проектите на МОН за „Ритуализация на учебния живот” и въвеждането на униформени облекла.

Фирма "Мели-М" ООД предлага на своите клиенти и нова услуга: подготовка и управление на проекти, финансирани от национални и европейските фондове и програми.

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.Фирмата има собствена търговска марка Miss Match, а качеството на предлаганите от нас фолклорни костюми е гарантирано със сертификат за качество ISO 9001:2008

Работно време:

от 9.00 до 17.30

Skype: miss-match.magazin
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...