НИКО |Пакетиране на хранителни стоки,Захар,Кафе
Преглеждане на профила: 240 пъти

НИКО
Пакетиране на хранителни стоки,Захар,Кафе
Град:
Адрес:Складово-промишлена зона
Телефон:+359 2 980 99 19
Бранш:
e-mail:
Сайт:www.niko.bg
Историята на “НИКО” започва през 1994 год. На площ 100 кв. м, една пакетираща машина и няколко човека персонал поставят началото на производството на захар в пакетчета с марката “НИКО”. Новата и уникална форма на пакетчето, тип “пуричка”, успява да привлече интереса на потребителите и да си проправи път на пазара. Разбира се, принос за това имат усилията на екипа на “НИКО” за разпространението на продукта и налагането му на националния пазар. Тези усилия се увенчават с успех и малкият семеен бизнес започва период на развитие: разширява се асортимента, изгражда се нова производствена база и се развива търговската дейност на фирмата.

Днес, стъпила стабилно на пазара, фирма “НИКО” може да задоволи различните желания и вкусове на потребителите, чрез богатия си асортимент от продукти.

Той се състои от няколко основни групи:
- захар в пакетчета - бяла и кафява;
- подсладител - в пакетчета;
- суха сметана - в пакетчета;
- инстантно кафе - в пакетчета;
- топлоразтворими напитки 3 в 1 - кафе 3 в 1, чай 3 в 1;
- студено разтворими напитки 3 в 1 - айс кафе 3 в 1;
- селекция Coffee Plus - Кафе с шоколад, Кафе с шоколад и мента, Кафе
Ирландски крем;

Опаковките са различни по грамаж и вид. Ако желаете нещо луксозно или нещо за ежедневието, нещо по-специално, нещо комерсиално или нещо уникално, за лична употреба или за търговска дейност, можете да го откриете сред продуктите на “НИКО”.

Резултат от развитието на “НИКО” е и построената и пусната в експлоатация през 2006 г. нова производствена база - “Предприятие за пакетиране на хранителни стоки”.За да задоволи изискванията на клиентите си и да гарантира предоставяне на безопасни продукти в хранителната верига, фирмата прилага система за управление на безопасността на храните в съответствие с ISO 22000:2005, основана на принципите на НАССР.

Офис гр. Пловдив
Адрес:
ул. Васил Априлов №109
4000 Пловдив
България
Тел. 0878 398011, 0878 398010
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...