ЕТ Джили Сой | Българска Фирма за  Внос и Износ, Изкупуване, Търговия, Почистване, Изпичане и пакетиране на всякакви видове ядки и семена
Преглеждане на профила: 1647 пъти

ЕТ Джили Сой
Българска Фирма за Внос и Износ, Изкупуване, Търговия, Почистване, Изпичане и пакетиране на всякакви видове ядки и семена
Град:
Адрес:ул. Плиска 16
Телефон:+359 864 2 50 31; +359 888 477 799
Бранш:
e-mail:office@djilisoy.com
Сайт:www.djilisoy.com
Фирмата има предмет на дейност : търговска и външно - търговска дейност, внос - износ, изкупуване, търговия, почистване, изпичане и пакетиране на всякакви видове ядки и семена, както и търговия със селскостопански произведения и съоръжения.

Дългогодишният опит и традиции на фирмата са оставили своите следи както на българският, така и на международния пазар. Изградена през далечната 1991 година фирма в покрайнините на град Дулово, област Силистра, ЕТ "Джили Сой" поставя началото си като се занимава с почистване, производство и пакетиране на слънчогледови семена в ограничени количества.

Днес, 22 години по-късно, благодарение на заложените в основата си принципи, фирмата е в състояние да задоволи критериите на бързо развиващата се пазарна икономика.

С новоизградените си мощности на територия от 30 дка, фирмата разполага с огромен технологичен капацитет за складиране, почистване, изпичане, пакетиране и дистрибуция на крайните си продукти. Непрекъснатият растеж на пазарните изисквания за качество и контрол на произведената продукция, както и високо-технологичният прогрес са само едни от предизвикателствата които фирмата посреща.

Регистрираните, запазени и утвърдени на пазара търговски марки от продуктовата гама, заключават в себе си традиции, качество и престиж, в които фирмата намира своят основен приоритет.

Заедно с надеждните си партньори и разнообразието на предлаганите продуктови асортименти, фирмата осигурява голям брой работни места, с което помага за социалното и микроикономическото развитие на района. Благодарение на своите квалифицирани специалисти във всеки етап от производственият процес, фирмата се превръща във водещ фактор в страните от централна и източна Европа. Целта на ЕТ "Джили Сой" е за напред да запази и затвърди името си на честен и коректен партньор в динамичните пазарни времена, както в отношенията си със своите бизнес партньори, така и с държавните институции в страната и Света.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...