Съни Тера 2007  АД | Българска Фирма за Производство на Пелети за отопление, Дървени пелети, Пелети от иглолистни дървета
Преглеждане на профила: 2164 пъти

Съни Тера 2007 АД
Българска Фирма за Производство на Пелети за отопление, Дървени пелети, Пелети от иглолистни дървета
Град:
Адрес:
Телефон:+359 (0) 748 710 81
Бранш:
e-mail:
Сайт:http://www.peleti-sunnytera.com
"Съни Тера 2007" АД е акционерно дружество, собственик на най-новия завод за производство на пелети в Югозападна България.

От 2012 г. дружеството стартира проект за изграждане на модерна технологична линия за производство на пелети в собствената си производствена база в близост до Благоевград, на главен път Е-79 (София-Кулата).

Натурален продукт - 100%
Влага - под 10%
Калоричност - 5 kWh/kg
Пепел - под 0,5%

Почерпило опита на пионерите в бранша, "Съни Тера 2007" АД закупи най-иновативната технология за производство на пелети от отпадъчна и прясно добита дървесна маса. Процесът е напълно автоматизиран и гарантира високото качество на пелетите "Съни Тера" , отговарящо на евростандарта EN 14961-2 и сертификат за пелети ENplus-A1.

Пелетите са високо калорични (5 kWh/kg) , чисти, незамърсяващи околната среда и неутрални по отношение на СО2. Изгарят изцяло с минимални остатъчни пепели ( под 0,5%), които могат да бъдат използвани като ценен материал за торене на градината. Предвид налягането в производствената фаза, енергийната плътност на пелета е приблизително двойна на онази на дървото.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...