Технополис България ЕАД | Българска верига хипермаркети за търговия със TV, аудио, видео, фото, авто и GPS техника, компютри, аксесоари и периферия, GSM, таблети, електроуреди и др.
Преглеждане на профила: 1230 пъти

Технополис България ЕАД
Българска верига хипермаркети за търговия със TV, аудио, видео, фото, авто и GPS техника, компютри, аксесоари и периферия, GSM, таблети, електроуреди и др.
Град:
Адрес:Младост 4, Околовръстен път 265 (срещу “Камбаните”)
Телефон:0700 12340
Бранш:
e-mail:eshop@mail.technopolis.bg
Сайт:http://www.technopolis.bg
ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият ТЕХНОПОЛИС отваря врати през 2001 г., а днес вече, компанията управлява 31 хипермаркета в 24 големи града на България.
В ТЕХНОПОЛИС потребителите ще намерят над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. Хипермаркетите от веригата са обзаведени и подредени с идеята да са уютни и удобни за клиентите. Продуктите са лесно достъпни и изложени така, че посетителите да имат възможност да докоснат, да хванат в ръка и да разгледат различните уреди. По този начин, те могат да се запознаят с продукта още преди покупката и по-лесно да изберат това, което им допада най-много. ТЕХНОПОЛИС събира под един покрив всичко от света на техниката, разпределено в няколко основни сектора.
Освен изгодните предложения на уреди с промоционални цени, сега клиентите могат да се възползват и от специалните еко оферти на ТЕХНОПОЛИС. Ако желаете да смените стария си уред вкъщи с нов енергоспестяващ, насочете се към еко оферта. Така ще получите отстъпка за новия уред от същия вид. ТЕХНОПОЛИС не само ще ви го достави безплатно, но и ще вземе стария уред и ще го предаде за рециклиране без това да ви струва никакви усилия и пари за транспортирането му.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...