Темпус 2000 ООД | Българска Фирма за Сервиз на Компютри, Периферия, Поддръжка, Мрежови услуги
Преглеждане на профила: 1983 пъти

Темпус 2000 ООД
Българска Фирма за Сервиз на Компютри, Периферия, Поддръжка, Мрежови услуги
Град:
Адрес:ул. Ген. Гурко, N 13 в, ап. 57
Телефон:+359 (0) 52 660 990
Бранш:
e-mail:info@tempus2000.com
Сайт:http://www.tempus.bg
Tempus.bg има директни договори с водещи световни производители и дистрибутори на офис техника и софтуeр. Това ни дaва възможност да Ви доставим на много добри условия и цени нужните Ви артикули. На територията на България, в складовете ни има над 3000 артикула.

Tempus.bg предлага и поддръжка на техника. Може да ползвате нашите сервизни инженери като системни администратори на Вашата техника. Услугата се предлага с отдалечено администриране, както и с работа на място при Вас. Това Ви дава възможност да ползвате по-оптимално вашата техника, да нямате прекъсвания от инциденти свързани с вируси и др. Имате възможност да имате IT отдел на изключително добра цена. Като допълнение предлагаме инсталация, внедряване и обучение на софтуер и хардуер.

Организация на информация:

- Анализ на работните процеси и информационните потоци;
- Структуриране на информацията;
- Съхранение и защита на информацията.

Мрежови услуги – консултации за възможните начини на пренос на данни между устройствата (компютри, принтери,...) в един обект (апартамент, къща, сграда,..). Консултиране за свързване и пренос на данни между различни обекти в различни географски области.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...