Транскапитал ЕООД | Българска фирма за Международен транспорт и спедиция в Източна Европа, Западна Европа в Азия и близкия Изток
Преглеждане на профила: 1579 пъти

Транскапитал ЕООД
Българска фирма за Международен транспорт и спедиция в Източна Европа, Западна Европа в Азия и близкия Изток
Град:
Адрес:бул. Ботевградско шосе 247
Телефон:+359 2 942 45 67; +359 888 805 404
Бранш:
e-mail:logcenter@transcapital.bg
Сайт:www.transcapital.bg
Транскапитал ЕООД развива международен транспорт и спедиция с безкомпромисно качество както в Източна Европа, така и в Западна Европа, а също и в Азия и близкия Изток. Известен е сред своите клиенти в международния автомобилен транспорт с гарантирания си неутралитет при изпълнение на мащабни проекти от България за Западна Европа и обратно до и от Близкия Изток.
Фирма Транскапитал е една от петте най-големи в международния транспорт български транспортни фирми.
Фирмата разполага с най-съвременни композиции – Mercedes Benz Actros за международен транспорт, оборудвани с последните постижения на техниката. Транскапитал предлага разнообразие от ремаркета и полуремаркета schmiz и krone, хладилници schmiz, оборудвани с агрегати carrier, дрехарки zommer за превоз на конфекция на закачалки, всичките произведени с окачване на въздушни възглавници.
Фирмата извършва превози на всички видове товари и притежава най-големия парк от високо обемни автомобили – 120 куб.м. Основен дял от транспортната дейност се извършва с хладилни автомобили на температурен режим от +20° С до -20° С , включително и превози тип Doppelstock. Във фирмата работят шофьори, притежаващи необходимата квалификация, включително и за превоз на опасни товари без клас ADR 1 и ADR7.


Международен превоз на товари:

Транскапитал гарантира на своите клиенти превоз на товари, изискващи транзитно време и срокове на доставка за специализиран превоз от „врата до врата” и “just in time” на конфекция на закачалки, както и за всички останали клиенти, които имат подобни изисквания.
Днес ТРАНСКАПИТАЛ е високо уважавано предприятие в средите на автомобилния транспорт и международния стокообмен.
Петнадесета година фирмата продължава да се развива, като инвестира в обновяването на парка и неговото разширяване.

Дружеството се стреми да задоволи пазарните потребности, допълвайки непрекъсното предлагания пакет от услуги в областта на транспорта и логистиката.


Можете да ни откриете в гр. София, бул. Ботевградско шосе 247.


Транскапитал е една от основните фирми занимаващи се с международен транспорт и спедиция София. С наша помощ вашите товари ще пристигат на време в определената от вас точка. Нашите високо квалифицирани специалисти занимаващи се с международен транспорт, спедиция и логистика ще Ви помогнат при избора на най-подходящият за вас вид и начин на транспортиране на Вашите товари. Вече повече от петнадесет години Транскапитал се старае да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти високо качествени услуги, отговорност, бързина на изпълнение и сигурност. С наша помощ товарите Ви ще достигат до желаната дестинация с хирургична точност от гледна точка на времето. Екипът ни от специалисти в международният транспорт, спедицията и логистиката ще работят така сякаш товарът е лично техен.
Начало
© 2013 www.companycatalog.org. Всички права запазени.
С подкрепата на sutrin.com

Зареждане...